14:51 / 18.01.2019.

Autor: Mirjana Posavac/V.K./HRT

Škibola: Vujičić ne zaslužuje titulu najboljeg guvernera

-

-

Foto: - / -

Nezavisni saborski zastupnik Marin Škibola smatra da Boris Vujčić ne zaslužuje titulu najboljeg europskog i svjetskog guvernera za prošlu godinu - jer ne radi dobar posao za Hrvatsku.
Nezavisni saborski zastupnik Marin Škibola smatra da Boris Vujčić ne zaslužuje titulu najboljeg europskog i svjetskog guvernera za prošlu godinu  jer ne radi dobar posao za Hrvatsku.

Među pet guvernerovih grijeha naveo je njegovu odgovornost za kreditne zadruge koje nisu imale dozvolu HNB-a za rad, zatim odgovornost za, kako kaže, toksične kredite u švicarskim francima te započinjanje postupka uvođenja eura, protivno volji većine građana. - Ja smatram da je to jedna tehnokratska monetarna politika koja ne odgovara društvu u cjelini, nego više odgovara privatnim bankarskim interesima iz čijih krugova te nagrade i stižu, rekao je Škibola.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!