13:56 / 26.01.2018.

Autor: HRT

Skladište izgorjelo zbog kvara na električnoj instalaciji

-

-

Foto: - / -

Uzrok požara koji je jučer buknuo u hali poduzeća u Oroslavju je kvar na električnoj instalaciji na jednom od elektromotora na stroju, priopćila je policija.
Uzrok požara koji je jučer buknuo u skladišnoj hali sirovina i gotovih proizvoda poduzeća u Oroslavju je kvar na električnoj instalaciji na jednom od elektromotora na stroju za omatanje gotovih proizvoda na paletama. Vatra se odatle proširila na cijeli objekt, izvijestila je policija.

Skladište tvrtke za proizvodnju konca AquafilCRO bilo je puno gotovih proizvoda i sirovine, no nitko nije ozlijeđen i vatra se nije proširila na proizvodni pogon. Požar su ugasili vatrogasci javnih vatrogasnih postrojbi iz Zaboka i Krapine te dobrovoljnih vatrogasnih društava Zabok, Oroslavje, Stubička Slatina i Strmec Stubički. Materijalna šteta utvrdit će se nakon inventure djelatnika poduzeća, navodi se u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!