11:35 / 22.05.2020.

Autor: HRT4

Škoro o parkingu i softverskoj tvrtki

-

-

Foto: - / -

Miroslav škoro komentirao je medijske napise o tvrtki koja je vodila parking u Zagrebu.
Povodom Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i partneri simbolično su posadili dva stabla javora. Pritom je komentirao i medijske napise o tvrtki koja je vodila parking u Zagrebu.

Miroslav Škoro prodao je udjele u toj tvrtki, piše Jutarnji list. Kupio ga je njegov dosadašnji partner Branko Žibrat. Isto tako, piše list, prodao je i udjele u tvrtki Omega software kako njima ne bi bio teret.  Škorin udjel u toj tvrtki iznosio je pet posto.

- Ja više s parkingom i softverskom firmom nemam ništa. Nadam se da nećete ići tako daleko da ću morati prodati i kuću, ali ako bude potrebno napravit ću sve što treba da bih čistih ruku i neopterećenih situacija sa svojim koalicijskim partnerima na sljedećim izborima napravio takav rezultat da onda počnemo otvarati stvarne teme i da počnemo stvarne kriminalce koji vladaju ovom zemljom privoditi pravdi, rekao je Škoro.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!