21:53 / 27.02.2020.

Autor: I.D./HINA

Škoro: Osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sredinom veljače Škoro je rekao da s partnerima koji su ga podržali u utrci za Pantovčak intenzivno razgovara o nastavku suradnje.
Bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro u četvrtak je najavio da će do kraja veljače osnovati politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku te poručio da ga neće zaustaviti ni virusi ni podvale.

- Kako sam i obećao, do kraja veljače osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale, napisao je na svojoj Facebook stranici.


Sredinom veljače Škoro je rekao da s partnerima koji su ga podržali u utrci za Pantovčak intenzivno razgovara o nastavku suradnje te da su u tim razgovorima ključne ideje za koje smatram da mogu osigurati boljitak života hrvatskog naroda u domovini i izvan nje.

Sugovornici iz Mosta, Hrvatskih suverenista (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku), Zelene liste, kao i ostali partneri s kojima je razgovarao predstavili su mu pojedinačno svoje prijedloge. Škoro je tada poručio kako očekuje da će u što skorijem razdoblju postići konačan dogovor, koji će "biti u najboljem interesu Hrvatske".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!