16:01 / 26.08.2020.

Autor: P.F./Hina

Službenica Ministarstva pravosuđa i uprave pozitivna na koronavirus

Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Sukladno uputama epidemiologa, službenicima koji su bili u kontaktu sa zaraženom službenicom određena je mjera samoizolacije. Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica nije bio u kontaktu.
Ministarstvo pravosuđa i uprave izvijestilo je da je njihova službenica pozitivna na koronavirus, no ministar Ivan Malenica nije bio u kontaktu ni s njom niti s njezinim kontaktima.

Sukladno uputama epidemiologa, službenicima koji su bili u kontaktu sa zaraženom službenicom određena je mjera samoizolacije.

Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica nije bio u kontaktu sa zaraženom službenicom, niti sa službenicima koji su bili u kontaktu s njom, stoji u priopćenju Ministarstva.

Prostorije Ministarstva se dezinficiraju te će se, kažu, postupiti sukladno svim uputama i preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine izvijestilo je ranije danas da je pomoćnica ministra Maja Marija Nahod pozitivna na koronavirus, a među njezinim kontaktima bio je i ministar Darko Horvat koji će, unatoč negativnom nalazu, ostati u samoizolaciji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!