20:28 / 17.01.2021.

Autor: M.Š./Hina

Snijeg u Dubrovniku, na terenu gradska zimska služba

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

S obzirom na meteorološke prilike na širem području Dubrovnika i pojavu snijega, angažirane su ekipe zimske službe Grada Dubrovnika.
S obzirom na meteorološke prilike na širem području Dubrovnika i pojavu snijega, angažirane su ekipe zimske službe Grada Dubrovnika, koje će svoje zadatke obaviti u skladu s razvojem vremenskih uvjeta, objavili su u nedjelju navečer iz dubrovačke gradske uprave.

Ističu kako su na terenu tri specijalna vozila opremljena posipačem soli i plugom.

Jedno vozilo je upućeno prema Gornjim selima, a drugo prema Osojniku.

Treći tim upućen je prema Mokošici pa dalje prema području Brgata, odnosno Bosanke.

Dodatno vozilo ophodnje cesta je na terenu i obilazi druga područja Grada te koordinira radom zimske službe, a po potrebi će osiguravati i sanirati točke na cestama na kojima eventualno može doći do pojave leda na kolniku, navodi se u obavijesti Grada Dubrovnika.

Iz dubrovačke gradske uprave građane su zamolili za povećani oprez pri kretanju te ih uputili na poštivanje pravila o vožnji u zimskim uvjetima, kao i na praćenje obavijesti nadležnih službi.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!