12:12 / 15.03.2021.

Autor: Dnevnik/IMS/B.A./HRT

Spajić: Krajnje vrijeme za promjenu vladavine HDZ-a

Daniel Spajić

Daniel Spajić

Foto: Dnevnik / HRT

Saborski zastupnik i predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Virovitičko-podravske županije Daniel Spajić predstavio je u Slatini svoju kandidaturu za župana. Istaknuo je da je krajnje vrijeme za promjenu tridesetogodišnje vladavine HDZ-a u toj najsiromašnijoj županiji u državi koja, kaže, više pripada zemljama centralne Afrike nego Europske unije.

- Kandidiram se kao čovjek koji dolazi iz realnog sektora, koji je cijeli svoj staž na Virovitičko-podravskoj županiji, nekih 16 godina, stekao upravo u realnom sektoru. Jako dobro znam kako privređivati ovoj županiji, kako isplatiti plaću, rekao je Spajić. 


- Jedan je od naših najboljih saborskih zastupnika, govori iz srca, govori iskreno, nema straha i siguran sam da će na sljedećim izborima napraviti, ali isključivo uz vašu pomoć, dobar rezultat, poručio je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!