15:25 / 22.04.2020.

Autor: I.Z./Hina

Split: Napao ga čopor od desetak pasa, jedan ga ugrizao

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Prema izjavi napadnutog i ozlijeđenog muškarca, psi su ga napali jučer popodne dok je šetao TTTS-om, a jedan ga je ugrizao.
Čopor od desetak pasa napao je jučer popodne muškarca na splitskom TTTS- u na istočnom ulazu u grad, a jedan ga je ugrizao, doznaje se u splitskoj policiji.

Sanja Nazlić
iz PU splitsko-dalmatinske danas je izjavila kako je taj napad pasa danas prijavljen policiji.

Prema izjavi napadnutog i ozlijeđenog muškarca, psi su ga napali jučer popodne dok je šetao TTTS-om, a jedan ga je ugrizao.

- Mi smo o cijelom slučaju obavijestili komunalnu i veterinarsku službu, navela je Nazlić.

Lokalni portali javljaju da je 28-godišnjak zadobio ugrize iznad natkoljenice, zbog čega je cijepljen na Higijenskom zavodu u Splitu.

Izjavio je kako je u šetnji primijetio da su ga psi počeli okruživati, nekoliko mu je prišlo s leđa, a onda ga je jedan ugrizao, no srećom je imao dvostruki par hlača pa rana nije duboka.

Pse je rastjerao mašući daskom.

Primio je dvije doze cjepiva, krajem travnja treba primiti drugu te sredinom svibnja treću dozu, a očekuje ga i cijepljenje protiv tetanusa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!