Split: Predsjednik županijske Skupštine Šimundić izašao iz Domovinskog pokreta

28.08.2022.

10:00

Autor: Hina/HRT

Mate Šimundić

Mate Šimundić

Foto: Ivo Cagalj / Pixsell

Predsjednik Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić izvijestio je u nedjelju da više nije član Domovinskog pokreta (DP) ni predsjednik podružnice DP-a u toj županiji.

"Od danas nisam više član Domovinskog pokreta i predsjednik Podružnice stranke u Splitsko-dalmatinskoj županiji.Uvjeren sam da kao nestranačka osoba mogu bolje i učinkovitije nastaviti s radom za opće dobro, zajedno s mnogim izvrsnim ljudima koji me podržavaju i koji žele dobro hrvatskom narodu", naveo je Šimundić u priopćenju koje je poslao medijima.

Dodao je da kolegama iz Domovinskog pokreta želi sve najbolje; a "građanima Splitsko-dalmatinske županije, koji su me izabrali za županijskog vijećnika, obećavam da ću se s istim žarom i odlučnošću nastaviti boriti za poboljšanje životnih uvjeta i dobrobit svih", naveo je u priopćenja Šimundić, predsjednik Splitsko-dalmatinske Županijske skupštine.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!