Split: Ukrao alat vrijedan oko 750.000 kuna

12:59 / 19.04.2020.

Autor: I.D./HINA

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Policija je privela lopova koji je od 20. ožujka do 1. travnja provalio i ukrao različiti alat iz dva automobila, iz prodavaonice, te iz kombija.
Provalama i krađama 37-godišnjak je na području Splita ukrao alate ukupno vrijedne oko 750.000 kuna, zbog čega ga je policija privela i kazneno prijavila.

Splitsko-dalmatinska policija u nedjelju je priopćila kako je istragom utvrdila da je ovaj lopov od 20. ožujka do 1. travnja provalio i ukrao različiti alat iz dva automobila u splitskom naselju Smrdečac, iz prodavaonice u Vukovarskoj ulici, te iz kombija u Ulici Alojzija Stepinca.

Pretragom njegova podrumskoga prostora pronađen je veliki dio ukradenih ručnih strojeva i alata, koji će nakon obrade biti vraćeni vlasnicima.

Policija je u tom podrumu pronašla i streljivo: tri protuavionska i 60 komada streljiva za automatsko oružje, te plinski pištolj, koji su također oduzeti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!