Split: Za vikend posebna regulacija prometa zbog montaže nosača nadvožnjaka

02.09.2022.

18:28

Autor: Hina/HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Nikola Cutuk / PIXSELL

Zbog montaže armirano betonskih nosača nadvožnjaka tijekom vikenda će u Splitu privremeno biti reguliran promet na raskrižju Ulice Zbora narodne garde i Ulice Domovinskog rata, najavili su u petak iz Hrvatskih cesta te pozivaju vozače da za izlazak iz Splita koriste Poljičku ulicu.

U subotu će od 6 do 18 sati za sav promet biti zatvoreno lijevo skretanje iz Ulice Zbora narodne garde u Ulicu Domovinskog rata u zoni križanja. priopćile su Hrvatske ceste.

Kako je navedeno, umjesto zatvorenog lijevog skretanja u zoni raskrižja, sva vozila će se preusmjeriti na obližnji rotor Bilice preko kojeg će moći izvršiti polukružno okretanje te iz pravca Solina nesmetano ući u Ulicu Domovinskog rata.

U nedjelju će također od 6 do 18 sati, za sav promet biti zatvoren izlaz iz Splita preko Ulice Domovinskog rata. Vozila će se usmjeravati na Ulicu Solinska cesta u smjeru Solina.

Hrvatske ceste su pozvale vozače da za izlazak iz Splita koriste Poljičku ulicu kako bi se minimalizirale poteškoće u prometovanju pri izlasku iz Splita. Raskrižje Ulice Zbora narodne garde i Ulice Domovinskog rata jednoj je od najprometnijih u Splitu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!