11:54 / 14.07.2020.

Autor: P.F./HRT

Splitsko-dalmatinska županija ima jednu novooboljelu osobu

Foto: Ilustracija Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Ilustracija Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Uz jednu novooboljelu osobu s područja Splitsko-dalmatinske županije, pozitivna na Covid-19 infekciju je i jedna osoba s područja Osječko-baranjske županije koja je testirana u Splitu.
Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 214 obrađenih testova s područja te županije danas je jedna novooboljela osoba s područja grada Splita pozitivna na Covid-19 infekciju. Osoba se epidemiološki obrađuje kao i njeni kontakti.

Uz jednu novooboljelu osobu s područja Splitsko-dalmatinske županije, pozitivna na Covid-19 infekciju je i jedna osoba s područja Osječko-baranjske županije koja je testirana u Splitu. U samoizolaciji se nalazi 651 osoba.

Tri osobe pozitivne na Covid-19 infekciju hospitalizirane su u KBC-u Split na bolničkom liječenju, priopćeno je iz stožera Civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!