11:33 / 19.11.2020.

Autor: I.Z./Hina

Staničić istaknuo kandidaturu za predsjednika riječkoga HDZ-a

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL, arhiva

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Kao kandidati za potpredsjednike riječke gradske organizacije iz Staničićeva tima predstavili su se Josip Ukalović te Duško Mustač i Dean Caput.
HDZ-ov riječki gradski vijećnik i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić danas je objavio kandidaturu za predsjednika HDZ-ove gradske organizacije Rijeka.

Ocijenio je da HDZ nije prepoznatljiv u Rijeci te da to izaziva nezadovoljstvo tihe većine članstva u Rijeci.

- Aktualnim radom na terenu i stalnom komunikacijom sa članstvom nastojat ćemo promijeniti takvo stanje i HDZ učiniti prepoznatljivim, rekao je Staničić.

Poručio je da HDZ treba biti najjača stranka u Rijeci, proaktivan, konstruktivan i vidljiv. Staničić je naglasio da je član HDZ-a od 90-tih godina te da je prošao sve stepenice u profesionalnom i političkom životu.

- Vrijeme je da se dogode promjene u riječkom HDZ-u, kao temelj promjena u Rijeci, poručio je.

Na pitanje tko će biti kandidat te političke stranke za riječkoga gradonačelnika, Staničić je rekao da idu "korak po korak", te da će o tome odlučiti nadležna stranačka tijela nakon unutarstranačkih izbora. Staničić je bio HDZ-ov kandidat za riječkoga gradonačelnika na posljednjim lokalnim izborima.

Kao kandidati za potpredsjednike riječke gradske organizacije iz Staničićeva tima predstavili su se predsjednik stranačke mladeži u Rijeci Josip Ukalović te dugogodišnji članovi Duško Mustač i Dean Caput. Kao kandidat za potpredsjednika županijske organizacije Primorsko-goranske županije obratio se Josip Rupčić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!