22:15 / 08.07.2020.

Autor: M.M./HRT

Stier odgovorio Vučiću

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vučić bi se trebao baviti svojim narodom koji mu šalje poruke što misli o njemu i njegovoj autokratskoj vladavini, napiso je Strier između ostalog na svojoj Facebook stranici.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas popodne obratio se javnosti te pričao o jučerašnjim neredima na ulicama Beograda između prosvjednika i policije. Dotaknuo se i Davora Ive Stiera.

-
Napeto u Beogradu: Sukobili se policija i prosvjednici    

Naime, odgovarajući na jedno od pitanja novinara u vezi s reakcijom bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor, koja je rekla da bi Andrej Plenković trebao pokrenuti postupak izbacivanja Vučićeve stranke iz EPP-a, Vučić je kazao "da su u svim državama Europe policije oštrije reagirale".

- Ovdje je policija šutjela i čekala. Zanimljivo mi je kako se pronađu da podrže najgore koji se ne libe da kažu da su Hitlerovi simpatizeri, a takvih je bilo u Beogradu i jučer. Podsjetit ću na Davora Ivu Stiera koji je napisao da je Srbija s Vučićem problem za nas. Samo je važno da rade nešto protiv nas. Mene zanima što mi možemo napraviti za našu zemlju, a gadosti koje sam pročitao u hrvatskim medijima samo govore o koordinaciji svega prema našoj zemlji, rekao je Vučić.

Stier mu je odgovorio:

"Vučić bi se trebao baviti svojim narodom koji mu šalje poruke što misli o njemu i njegovoj autokratskoj vladavini, a ne tražiti nevidljivog neprijatelja iz Hrvatske", napisao je Stier na svojoj Facebook stranici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!