18:21 / 26.10.2018.

Autor: P.F./HRT

Strašan zločin u Zagorju

-

-

Foto: - / -

U kući u Bedekovčini pronađena je mrtva 76-godišnjakinja. Zbog sumnje da je smrt posljedica kaznenog djela tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.
Zagorje je potresla vijest o zločinu u Bedekovčini. U kući, u kojoj je živjela sama, pronađena je mrtva sedamdesetšestogodišnjakinja.

Susjedi su je posljednji put vidjeli u srijedu navečer, kada se vraćala s mise. Sinoć su je mrtvu pronašli članovi obitelji. Policija ne iznosi detalje događaja jer istraga traje. Prema izjavama susjeda, nesretna je žena opljačkana i ubijena.

Policija je u četvrtak oko 20.30 zaprimila dojavu hitne medicinske pomoći da je u obiteljskoj kući u Bedekovčini pronašla tijelo 76-godišnje hrvatske državljanke. Zbog sumnje da je smrt posljedica kaznenog djela tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, navodi načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!