09:52 / 27.06.2018.

Autor: D.M./HRT

Strenja Linić: Zašto se premijer boji svojih liječnika?

-

-

Foto: - / -

Smeta joj činjenica da je danas Vlada svoju sjednicu održala, ranije - u 8 sati, a liječnici primarne zdravstvene zaštite najavili su u 11 sati prosvjed na Markovu trgu.
Na početku današnje sjednice Hrvatskog sabora, stanku je tražila Mostova Ines Strenja Linić. Zašto se Plenković boji svoji liječnika i ne želi čuti što liječnici žele reći, upitala je.

Smeta joj činjenica da je danas Vlada svoju sjednicu održala, ranije - u 8 sati, a liječnici primarne zdravstvene zaštite najavili su u 11 sati prosvjed na Markovu trgu. Nezadovoljni su prijedlogom novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji je Vlada već usvojila. 

Pozivajući se na novi Poslovnik, predsjednik Sabora Gordan Jandrovković izrekao joj je dvije opomene, i na današnjoj sjednici više nema pravo govoriti. Ines Strenja Linić je liječnica a u njenu obranu stao je Nikola Grmoja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!