13:34 / 24.12.2018.

Autor: HRT

Sućut predsjednika Vlade u povodu smrti Stanka Poklepovića

Stanko Poklepović Špaco (foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Stanko Poklepović Špaco (foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

S velikom tugom primio je vijest o odlasku nogometnoga velikana i legende Hajduka Stanka Poklepovića predsjednik Vlade Andrej Plenković, koji je uputio sućut u povodu njegove smrti.
S velikom tugom primio je vijest o odlasku nogometnoga velikana i legende Hajduka Stanka Poklepovića predsjednik Vlade Andrej Plenković, koji je uputio sućut u povodu njegove smrti.

- Hrvatski nogomet ostao je bez jednoga od najvećih trenera, koji je u dugogodišnjoj karijeri osim Hajduka vodio brojne hrvatske i svjetske klubove te Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, poručio je premijer.

Hajduk tuguje: Preminuo Stanko Poklepović Među mnogim postignućima, ime Stanka Poklepovića posebnim će slovima u hrvatskoj nogometnoj povijesti ostati upisano uz Hajdukovo osvajanje prvoga naslova prvaka Hrvatske 1992. godine, dodao je.

- U ime hrvatske Vlade i svoje osobno, izražavam iskrenu sućut i suosjećanje obitelji i prijateljima te svima onima koji su ga poznavali i voljeli kroz njegov desetljetni rad u hrvatskome nogometu, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!