Sud: Boro Nogalo mora se vratiti na mjesto ravnatelja bolnice

22.12.2020.

18:57

Autor: HRT/Hina

-

-

Foto: - / -

Općinski radni sud u Zagrebu donio je jučer presudu prema kojoj se Boro Nogalo mora vratiti na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak. Nogalova smjena bila je protuzakonita, odlučio je sud.
Općinski radni sud u Zagrebu donio je jučer presudu prema kojoj se Boro Nogalo mora vratiti na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak. Nogalova smjena bila je protuzakonita, odlučio je Sud. 

➡️ Nogalo: Sve je protuzakonito, odigrava se politička igra
➡️ Labirint: Srebrnjak i projekt vrijedan 60 milijuna eura 
➡️ Nogalo: I dalje ćemo trošiti novac na bezvezne stvari 
➡️ Srebrnjak bez ravnatelja - Nogalo: Novac se izvlači 

- Cijelo vrijeme govorim, a to je potvrdilo i sedam inspekcija, od kojih su i iz ministarstava zdravstva, financija, HZZO-a i ostalih, da je zakonito bilo sve što se radilo u bolnici Srebrnjak za vrijeme dok sam ondje bio ravnatelj, izjavio je Nogalo za HTV-ovu Županijsku panoramu.

Boro Nogalo dodao je da je ova prvostupanjska presuda potvrdila kako je sve što je napravljeno vezano uz njegovu smjenu bilo protuzakonito, kao i samo Upravno vijeće koje ga smijenilo.

Poručio je "da će se nastaviti i dalje boriti za djecu jer je to njegova misija i cilj, a ne za sebe jer je pitanje hoće li se njega ponovno vratiti na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak". Kazao je i da će biti sretan da projekt ponovno dođe u ruke onih koji su ga stvarali, osmislili i aplicirali te da je to njegova ekipa bez obzira hoće li on ponovno doći za ravnatelja ili neće. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!