21:50 / 29.09.2019.

Autor: T.V./HRT

Šuica i GONG raspravu nastavili na Twitteru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije, na svojem profilu na Twitteru, aludirajući na vrijednost svoje imovine, objavila je na engleskom jeziku kako je pet milijuna eura 'Fake News', odnosno lažna vijest. Ubrzo joj je odgovorio GONG.
Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije, na svojem profilu na Twitteru, aludirajući na vrijednost svoje imovine, objavila je na engleskom jeziku kako je pet milijuna eura 'Fake News', odnosno lažna vijest.


"#5millEuros = #FakeNews
Digitalne platforme akteri su napretka, trebamo osigurati da se ne koriste za destabilizaciju naših demokracija. Trebali bismo razviti zajedničke standarde za rješavanje problema poput dezinformacija i poruka mržnje na internetu, napisala je Šuica. Ubrzo joj je odgovorio GONG.


"Najbolji način uklanjanja dezinformacija jest pokazivanje dokaza i dokumenata koji ih opovrgavaju, poručio je GONG.

Nakon toga, Dubravka Šuica objavila je na Twitteru i fotografiju 31 godinu stare kuće u Cavtatu, koju je jučer snimio njezin suprug.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!