08:13 / 18.02.2019.

Autor: M.Š./HRT

Suprug uhićene Smiljane: Po selu se svašta govori, teško nam je

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Za sada još nije službeno potvrđeno da je u škrinji pronađeno tijelo Jasmine Dominić koja je nestala prije 19 godina, no sve upućuje upravo na to.
Za sada još nije službeno potvrđeno da je u mjestu Palovec u škrinji pronađeno tijelo Jasmine Dominić koja je nestala prije 19 godina, no sve upućuje upravo na to. Glavna osumnjičena za ubojstvo jest njezina sestra, Smiljana Srnec.

- Jeziv zločin u Međimurju

Jasmina Dominić vodi se kao nestala od kolovoza 2000.

Tužiteljica u ovom slučaju naložila je obdukciju, vještačenje DNK kako bi se potvrdio identitet žrtve.

Nije poznato što je Smiljana Srnec izjavila u policiji, je li išta rekla ili se branila šutnjom.

U svakom slučaju, pred policijom je izazovan zadatak jer otkriti tko je počinio ubojstvo prije 19 godina, neće biti nimalo lako.

- Ne smijem ništa govoriti, tako su mi rekli u policiji. Bit će možda prilike u budućnosti. No pišu se velike laži o tome da je isključena struja i da je počelo smrdjeti i slično. To nije istina. Svašta se sad govori u selu. Pokušajte nas shvatiti, teško nam je i čekamo da ovo završi - kazao je za emedjimurje Ivica Srnec, suprug uhićene Smiljane, koji je također ispitan u policiji, ali je ubrzo pušten.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!