Bozanić i Tomašević razgovarali o imovinsko-pravnim odnosima

27.10.2022.

12:38

Autor: Grad Zagreb/HRT

Susret gradonačelnika Timaševića i kardinala Bozanića

Susret gradonačelnika Timaševića i kardinala Bozanića

Foto: Patrik Macek / Pixsell

Danas su se u Uredu zagrebačkog nadbiskupa sastali gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i kardinal Josip Bozanić.Uz gradonačelnika Tomaševića, sastanku su prisustvovali: zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, pročelnica Ureda gradonačelnika Martina Jurišić, pomoćnik pročelnice za poslove kabineta gradonačelnika, protokol i građane Željko Matijašec i zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Branko Ančić.

Ispred strane Zagrebačke nadbiskupije, uz kardinala Bozanića, sastanku su prisustvovali: pomoćni biskup zagrebački i generalni vikar mons. Mijo Gorski, generalni vikar i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola mons. Tomislav Subotičanec, biskupski vikar i kancelar mr. Marko Kovač i pravni savjetnik Zoran Posinovec.

Glavna tema sastanka bili su imovinsko-pravni odnosi između Grada Zagreba i Zagrebačke nadbiskupije, priopćili su iz Grada Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!