09:37 / 06.08.2020.

Autor: HRT

Sutra posljednji dan za prijavu štete od poplava

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U prijavi je potrebno navesti osnovne podatke (ime, prezime, adresa) i dostaviti fotografije štete ako one postoje.
Produžen je rok za prijavu štete od poplava koje su pogodile Zagreb, do 7. kolovoza u 12 sati. Cilj je da građani podnesu prijavu čim prije kako bi gradske službe što brže i efikasnije pokrenule proceduru pomoći unesrećenim sugrađanima.

- VIDEO: Nevrijeme nad Hrvatskom, poplave u Zagrebu
- Tijekom intervencije zbog poplava u Zagrebu preminuo vatrogasac 

- Do sada je obrađeno i upisano 1623 zahtjeva. Još nam je 150 ostalo neobrađeno, što znači da usklađujemo jer je dolazilo do preklapanja prijava, rekla je Olivera Majić, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba.U prijavi je potrebno navesti osnovne podatke (ime, prezime, adresa) i dostaviti fotografije štete ako one postoje.

Građani i pravne osobe štetu mogu prijaviti mjerodavnom vijeću gradske četvrti, vijeću mjesnog odbora ili Gradskom uredu za mjesnu samoupravu na adresu elektroničke pošte: mjesna-samouprava@zagreb.hr.

Zbog trenutačne epidemiološke situacije preporučuje se prijava putem e-maila, a ako je potrebno, može se kontaktirati i telefonski ili doći osobno u prostorije vijeća gradskih četvrti, mjesnih odbora ili ureda za mjesnu samoupravu, izvijestili su iz Grada.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!