16:54 / 14.11.2020.

Autor: Edi Škovrlj/Dnevnik/HRT

Sve je više električnih vozila

-

-

Foto: - / -

Na ulicama naših gradova sve je više prometala novih tehnologija. Još uvijek su u sivoj prometnoj zoni pa na oprezu moraju biti svi i njihovi vozači i pješaci.
Zimsku opremu ne trebaju različita mala prometala na dva kotača koja se sve češće mogu vidjeti na ulicama naših gradova. Njima se koriste djeca, ali i odrasli, a naša ekipa provjerila je koliko ih ima na zadarskim ulicama.

➡️ Električna vozila dostupna malim ljudima
➡️ Građani u redu za poticaje za električna vozila

Ana-Marija, Anine i Dalibor. Električni romobil, giroskuter, mini moped. Svi mali, a tako veliki - zlata vrijedni. Na usluzi su svojim vlasnicima tamo gdje nitko drugi ne smije ni pomisliti a kamoli kotačem zakoračiti.

- Ovo je stvarno čudo, baš mi pomaže, kvalitetnije je živjeti u velikom gradu, rekla je Zadranka Anine Lampret Derkovič.

Na ulicama naših gradova sve je više ovakvih i sličnih prometala, novih tehnologija. Još uvijek su u sivoj prometnoj zoni pa na oprezu moraju biti svi i njihovi vozači i pješaci. Oktanci se bar čuju pa ih je lakše uočiti i još se ne predaju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!