16:03 / 19.10.2020.

Autor: T.V./Hina

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli prelazi na online nastavu

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, pulsko Sveučilište Jurja Dobrile od utorka prelazi na online nastavu, potvrdio je rektor Sveučilišta prof. Alfio Barbieri.
Zbog pogoršane epidemiološke situacije, pulsko Sveučilište Jurja Dobrile od utorka prelazi na online nastavu, potvrdio je u ponedjeljak za Hinu rektor Sveučilišta prof. Alfio Barbieri.

➡️ COVID-19: 393 nova slučaja, preminulo 11 osoba

S obzirom na to da mnogobrojni studenti imaju stalno boravište izvan Istarske županije, što uz trenutačno nepovoljnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj omogućava ulazak koronavirusa na Sveučilište i u Studentski dom u Puli te ometa izvođenje nastave u fizičkom obliku, poštujući pismenu preporuku Istarskog stožera civilne zaštite od utorka, 20. listopada, sva nastava na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli održavat će se na daljinu, objavilo je pulsko Sveučilište.

Kako se doznaje, 19 studenata iz Krapinsko-zagorske županije je u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženim osobama pa su očito zbog toga na Sveučilištu odlučili spriječiti mogući ulazak virusa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!