Teretna vozila na GP Tovarnik/Šid na ulaz u Hrvatsku čekaju šest sati

24.05.2023.

08:35

Autor: V.K./HRT/Hina

Teretna vozila na granici

Teretna vozila na granici

Foto: Ilustracija/Milan Sabic / Shutterstock

Na graničnom prijelazu Tovarnik/Šid teretna vozila na ulaz u Hrvatsku čekaju šest sati, a na izlaz jedan sat, izvijestio je Hrvatski auto- klub (HAK) u srijedu ujutro.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u unutrašnjosti. Na cestama u gorju veća je opasnost od odrona. Iz HAK-a vozače pozivaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa te je potreban dodatan oprez i strpljenje.

Od 20 do 6 sati bit će zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Rovanjska u smjeru Zagreba. Obilazak: čvor Maslenica/Rovanjska (A1) - D8 - D54 (Zaton Obrovački) - D27 (Gračac) -D50 - čvor Sveti Rok (A1); od 20 do 5 sati zbog radova u tunelima bit će zatvorena dionica autoceste A2 između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!