16:22 / 16.12.2019.

Autor: D.M./Hina

Teška nesreća u Okiću - poginule dvije osobe

-

-

Foto: - / -

Dvije osobe su poginule, a tri ozlijeđene u sudaru teretnog i dvaju osobnih automobila.

Strašne su posljedice prometne nesreće koja se oko 15 sati dogodila u Okiću kod Karlovca - dvije su osobe poginule, a tri su teško ozlijeđene. Sudarili su se teretnjak i dva osobna automobila. Promet je na toj dionici državne ceste D6 bio u prekidu i tekao je obilazno. Ozlijeđeni su prevezeni u karlovačku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć.

- Ponovno 'crni' vikend na hrvatskim prometnicama

- Namlađi ozlijeđeni ima 19 godina i priprema se za operativno liječenje prijeloma. Druga osoba je 20-godišnjakinja koja je već uspješno operativno zbrinuta i nalazi se ven životne opasnosti u jedinici intenzivnog liječenja na promatranju i provjeri životnih funkcija do sutra ujutro. Treća osoba je starosti 65 godina i nalazi se na odjelu kirurgije i bit će sutra zbrinut prema pravilima struke. Svi su stabilnog stanja, izjavio je za HRT ravnatelj Opće bolnice Karlovac Ervin Jančić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!