07:50 / 26.04.2020.

Autor: HRT/Hina

Teške prometne nesreće u Krapinskim Toplicama i Žrnovnici

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Krapinskim Toplicama i u Žrnovnici dogodile su se teške prometne nesreće.
U Krapinskim Toplicama i u Žrnovnici dogodile su se teške prometne nesreće. 

Osamnaestogodišnji vozač oko šest sati u Krapinskim Toplicama sletio je s ceste i poginuo, objavio je portal Zagorje.com. 

Pola sata nakon ponoći u Žrnovnici su u prometnoj nesreći tri osobe ozlijeđene, od kojih je jedna životno ugrožena, doznaje se u policiji. Nesreća se dogodila na cesti Žrnovnica - Srinjine, predio Vilar, gdje je osobni automobil sletio s kolnika u provaliju. Tri osobe, koje su se nalazile u automobilu, zadobile su ozljede. 

Ozlijeđene su iz vozila izvukli vatrogasci koji su jednu ukliještenu osobu izvukli s pomoću namjenskih alata i penjačke opreme. U intervenciji je sudjelovalo 12 vatrogasaca s pet vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Žrnovnica.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika koja je obavila očevid. Promet je za to vrijeme tekao naizmjence.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!