12:06 / 12.08.2019.

Autor: HRT

Teško ozlijeđen u tučnjavi na autocesti kod Vrbovskog

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/arhiva

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/arhiva

Foto: - / PIXSELL

Neslužbeno, iz navijačkih krugova doznaje se da su se sukobili navijači nogometnih klubova Hajduka i Rijeke, koji su bili igrali u gostima.
Jedna je osoba teže ozlijeđena u tučnjavi koja se jutros oko 1 sat dogodila na autocesti kod Vrbovskog. Neslužbeno se doznaje da je riječ o sukobu navijačkih skupina Hajduka i Rijeke, iako to u primorsko-goranskoj policiji ne žele potvrditi.

Policija je priopćila da kriminalističkim istraživanjem pokušava utvrditi sve okolnosti tog sukoba. Naime, teže ozlijeđeni 18-godišnjak prevezen je na liječenje u KBC Rijeka, a bilo je i lakše ozlijeđenih.

Tijekom izgreda promet autocestom Rijeka - Zagreb tekao je otežano.

Neslužbeno, iz navijačkih krugova doznaje se da su se sukobili navijači nogometnih klubova Hajduka i Rijeke, koji su igrali u gostima.

Navijači Hajduka su, prema tim informacijama, na povratku iz Koprivnice odlučili kod Vrbovskog presresti navijače Rijeke, koji su se vraćali iz Velike Gorice.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!