08:08 / 24.02.2018.

Autor: B.S./HRT

Todorić objavio da je podnio novu kaznenu prijavu protiv Ramljaka

-

-

Foto: - / -

Odbjegli Ivica Todorić ponovno se oglasio na svome blogu.
Odbjegli Ivica Todorić ponovno se oglasio na svome blogu. Preko odvjetnika u Zagrebu podnio je novu kaznenu prijavu protiv Ante Ramljaka zbog, kako tvrdi, "krivotvorenja financijskih izvještaja" Agrokora.

"Naime, nakon saznanja proisteklih iz analize revidiranih konsolidiranih financijskih izvješća Agrokora za 2016. postalo je evidentno da su financijski izvještaji nevjerodostojni, lažni i da ne odgovaraju stvarnom stanju. To je, uostalom, brojnim ogradama u svome revizijskom mišljenju potvrdio i PwC. S obzirom na činjenicu da su financijski izvještaji za 2016. polazna točka za sve procese koji su pokrenuti u Agrokoru, očekujem da će mjerodavne institucije vrlo brzo i lako utvrditi sve okolnosti na koje ukazujem u ovoj kaznenoj prijavi", napisao je Todorić.

Na blogu je objavio i cijeli tekst kaznene prijave, ali i - kako tvrdi - cjelovitu analizu revidiranih konsolidiranih financijskih izvještaja Agrokora na dan 31. prosinca 2016. koju je načinilo društvo Sigma BC.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!