20:14 / 07.11.2018.

Autor: HRT

Todorić uskoro stiže u zagrebačku Zračnu luku

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sutra će Todorić biti doveden pred istražnog suca koji će odlučiti hoće li i dalje ostati u istražnom zatvoru u trajanju od 30 dana ili će biti pušten na slobodu.
Velika Britanija izručila je Ivicu Todorića Hrvatskoj. Slijetanje zrakoplova u kojemu je Todorić očekuje se u zračnoj luci 'Franjo Tuđman' oko 20.45.

-
Ivica Todorić ušao u zrakoplov, ide prema Zagrebu 

Todorić
će izaći posljednji iz zrakoplova, a nakon toga će ga ili prepratiti na glavni izlaz ili će ga na pisti odvesti do policijskog kombija te dalje prepratiti do Remetinca. 

Nakon što policija preprati Todorića do Remetinca tada će uslijediti uobičajena procedura u takvim slučajevima. Bit će mu uzeti svi osobni podaci, a stvari popisane. Bit će podvrgnut i dijagnostičkom pregledu, a potom ide u zatvorsku jedinicu. Zbog sigurnosti, očekuje se da će kao i u dosadašnjim slučajevima Vladimira Zagorca i Ive Sanadera - Todorić biti u ženskom odjelu iščekujući odluku istražnog suca. Sutra će Todorić biti doveden pred istražnog suca koji će odlučiti hoće li i dalje ostati u istražnom zatvoru u trajanju od 30 dana ili će biti pušten na slobodu. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!