Tomašević: Transparentnost ključna za izgradnju novog stadiona

14.12.2022.

15:41

Autor: Hina/HRT/D.S.

 Tomislav Tomašević

Tomislav Tomašević

Foto: Tomislav Miletic / PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas nije htio detaljnije komentirati događaje na nedavnoj sjednici Skupštine GNK Dinamo, no pritom je naglasio da je za izgradnju novog stadiona u Maksimiru ključna transparentnost jer je to pitanje veće od Dinama.

Tomislav Tomašević u izjavi novinarima pri posjetu zagrebačkom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" nije htio govoriti o situaciji u Dinamu nakon smjene člana uprave Krešimira Antolića jer hrvatska nogometna reprezentacija treba odigrati još utakmicu za broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.


- Sve u svoje vrijeme, rekao je i dodao da je priča o novom stadionu u Maksimiru veća od Dinama.


- U to su uključeni Vlada, Grad Zagreb, UEFA i Hrvatski nogometni savez, tako da ćemo zajedno o tome razgovarati, ističe Tomašević.


Poručio je da je kod izgradnje novog stadiona ključna transparentnost.


Novi stadion u Maksimiru ne bi trebao biti samo Dinamov stadion nego i stadion hrvatske reprezentacije, gdje će moći igrati svaki put kada utakmica bude u Zagrebu, naglasio je.


Stvari će pomaknuti Vlada, UEFA i Hrvatski nogometni savez, rekao je Tomašević i izrazio uvjerenje da će to ići u dobrom smjeru.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!