12:07 / 06.08.2018.

Autor: HRT

Tradicionalni koncert u Kninu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Slavlje u Kninu je navečer završilo koncertom Miroslava Škore.
Hrvatska je jučer obilježila Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 23. obljetnicu vojno-redarstvene operacije "Oluja". Središnjoj svečanosti prisustvovao je državni vrh i oko sedam tisuća posjetitelja. Slavlje je navečer završilo koncertom Miroslava Škore.

Neki su cijeli dan proveli na cesti kako bi stigli na veliku koncertnu završnicu 23. obljetnice Oluje. Pjevanje u gradu pod tvrđavom na Dan pobjede, kaže nam glavna zvijezda koncerta Miroslav Škoro, nosi poseban naboj: "Kad je u pitanju emocija, kad je u pitanju činjenica da prostor također određuje dinamiku i boju koncerta, onda je nastupiti u Kninu, pogotovo 5. kolovoza posebna, posebna čast". Osjetila je to i publika, uživajući u brojnim pjevačevim hitovima.

Nebo nad Kninom obasjao je i veliki vatromet poslije kojega se zabava na glavnom gradskom trgu nastavila dugo u noć uz nastup pjevačice Lidije Bačić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!