14:40 / 22.04.2022.

Autor: Hina/A.P.C.

Tramišak: Ostajem članica Vlade

Ministrica Nataša Tramišak s osječkim gradonačelnikom na otvorenju sajma

Ministrica Nataša Tramišak s osječkim gradonačelnikom na otvorenju sajma

Foto: Davor Javorovic / PIXSELL

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Nataša Tramišak izjavila je u Osijeku kako i dalje ostaje članica Vlade.  

- Kada govorimo o Vladi, i dalje obnašam dužnost ministrice regionalnog razvoja i EU fondova i sve svoje obveze, ostajem i dalje  sastavni dio ove Vlade. Naravno, sve ćemo vidjeti kad se završe finalni razgovori, kako ćemo dalje i u kojem novom sastavu, ali ono što je važno da ostajem i dalje kao članica Vlade Republike Hrvatske, rekla je Nataša Tramišak novinarima nakon otvorenja osječkih sajmova "Salori" i "Motomobi". 


Na upit novinara je li o tome posljednjih dana razgovarala s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, odgovorila je kako se s njim kontinuirano i svakodnevno razgovara o obvezama i odgovornostima u vođenju resora.


Novinare je zanimalo i je li u međuvremenu obavila obavijesni razgovor s policijom u vezi s prijetnjama koje su joj bile upućene.  Odgovorila im je kako da o tome više ne bi govorila, jer je sve rekla kada se to i dogodilo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!