20:44 / 26.04.2020.

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Trebate zubara, evo što učiniti

Foto: ilustracija, Pixabay

Foto: ilustracija, Pixabay

Foto: - / -

Koje i pod kojim mjerama sigurnosti objašnjava prof. dr. sc. Željko Verzak, ravnatelj Klinike za stomatologiju KBC-a Zagreb.
U KBC-u Zagreb danas počinju stomatološke intervencije. Koje i pod kojim mjerama sigurnosti se mogu dobiti objašnjava prof. dr. sc. Željko Verzak, ravnatelj Klinike za stomatologiju KBC-a Zagreb.

- Bilo je napeto jer smo bili zatečeni koronom i potresom. Imali smo oštećenja. Morali smo primiti i pedijatriju, ali radili smo sve dane krize. I uspjeli smo, iznimnim mjerama zaštite. Dobili smo iznimno skupu opremu, hrvatskih proizvođača - kojom održavamo prostor sterilnim, kaže prof. Verzak.

Naglasio je kako je cjelokupno osoblje prošlo edukaciju i spremni su da 4. svibnja počnu raditi punim kapacitetom. Poručio je pacijentima da se najprije telefonski najave, što mogu učiniti već ovaj tjedan. Građani će dobiti broj i sve upute kako se ponašati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!