11:42 / 21.09.2018.

Autor: D.M./HRT

Trener priveden zbog spolnog zlostavljanja djevojčica

Foto: ilustracija, Pixabay

Foto: ilustracija, Pixabay

Foto: - / -

Osnovano se sumnja da je od 2003. do 2015. godine kao trener jednog sportskog kluba iz Zagreba zlostavljao četiri djevojčice u dobi od 11 do 17 godina.
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu privelo je i ispitalo 66-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela protiv spolne slobode i spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, priopćili su iz DORH-a. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke, ali ne i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Osnovano se sumnja da je od 2003. do 2015. godine kao trener jednog sportskog kluba iz Zagreba zlostavljao četiri djevojčice u dobi od 11 do 17 godina. Sumnjiče ga za jedno kazneno djelo spolnog uznemiravanja, za bludne radnje, za dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta starijeg od petnaest godina  te još tri kaznena djela bludnih radnji.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!