15:56 / 17.07.2020.

Autor: P.F./Hina

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

-

-

Foto: - / -

Riječ je o ženi srednje dobi i djevojci iz Dubrovnika te o ženi srednje dobi iz Župe dubrovačke. Svi su kontakti ranije poznatih slučajeva.
Tri su nova slučaja zaraze koronavirusom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, izvijestio je Županijski stožer Civilne zaštite.

Riječ je o ženi srednje dobi i djevojci iz Dubrovnika te o ženi srednje dobi iz Župe dubrovačke. Svi su kontakti ranije poznatih slučajeva. Izliječene su dvije osobe, jedna iz Dubrovnika, jedna iz Smokvice, ističu iz tog stožera.

U dubrovačkoj Općoj bolnici liječi se pet osoba, a od početka pandemije na analizu je poslano 5080 uzoraka.

U samoizolaciji je 235 osoba, a u posljednja 24 sata utvrđeno je jedno kršenje mjera samoizolacije. Od početka pandemije utvrđen je ukupno 41 slučaj kršenja tih mjera.

Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i dalje poziva građane da se drže svih propisanih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!