Troskot: Most je dosljedan i homegen, bavit ćemo se mladima

06.07.2020.

10:28

Autor: I.Z./Studio 4/IMS/HRT

-

-

Foto: - / -

Troskot je kazao da je Most poslao snažnu poruku da su mladi ti s kojima se žele pozabaviti u skorijoj budućnosti.
Zvonimir Troskot iz Mosta u emisiji "Studio 4" kazao je da je Most prezadovoljan s rezultatima jer su ih svi na početku kampanje predstavljali kao stranku koja se raspada.

Naglasio je da su u samo par tjedana svima pokazali ono što su oni znali i da su ostvarili dobar rezultat.

- Prije svega to su nova lica koja su postavljena kao pojačanja i s time smo opravdali i našu stranku i naše glasače koji su nas prepoznali kao predstavnike koji će ih zastupati u Hrvatskom saboru, poručio je Troskot.

Naglasio je da je Most imao snažnu logističko-administrativnu potporu u vidu mnogih volontera koji su dali svoje slobodno vrijeme kako bi pomogli u ovoj pobjedi. Troskot je istaknuo da je Most s digitalnim marketingom pokazao i velikim strankama kako se to radi.

Dodao je da nije bio u Mostu kada se dogovarala koalicija s Domovinskim pokretom i smatra da u ovom trenutku ne treba žaliti za ničim.

- Tada su odluke bile donesene, tako kako su bile donesene. Iz perspektive Mosta mogu reći da smo pokazali našu vrijednost kao stranke. Ne samo to, mislim da smo napravili čak jednu promjenu paradigme u javnom mijenju. Dali smo priliku mladim ljudima, dodao je Troskot.

Naglasio je da je Most poslao snažnu poruku da su mladi ti s kojima se žele pozabaviti u skorijoj budućnosti. Troskot je istaknuo da se Most pozicionrao dobro na svim aspektima, a ne samo svjetonazorski. Dodao je da je Most dosljedan i homogen.

Naglasio je da se Most sada ne bavi s koalicijama, a sumnja da je HDZ-u u interesu mijenjati Izborni sustav.

- Jedna od ključnih stvari s kojom se mislimo baviti je promjena izbornog sustava, dodao je.

Naglasio je da nije upoznat da je netko iz HDZ-a kontaktirao članove Mosta. Troskot je kazao da je priča Mosta, priča za budućnost i to je naglasio predsjednik stranke, Božo Petrov.

Dodao je da je jedan od stupova njihova homogenost i da su svi tu zbog ljubavi prema domovini.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!