Trostruki ubojica Dvorski u Lepoglavi tavom napao čuvara?

06.11.2019.

17:56

Autor: M.Š./Hina

default error photo
U Ministarstvu pravosuđa Hini su potvrdili da je u Lepoglavi došlo do napada na službenu osobu.
Trostruki ubojica Ivan Dvorski, u medijima poznat i kao "riječki Psiho", u utorak je u lepoglavskom zatvoru, prema neslužbenim informacijama medija, napao i ozlijedio zatvorskog čuvara.

U Ministarstvu pravosuđa Hini su potvrdili da je u Lepoglavi došlo do napada na službenu osobu. Ne otkrivajući identitet napadača i ozlijeđenog u Ministarstvu kažu da u tom slučaju dalje postupaju u skladu sa zakonskim odredbama.

Prema neslužbenim informacijama Ivan Dvorski je čuvara udario tavom jer nije želio u šetnju. Čuvar koji je završio na šivanju glave Dvorskog je u konačnici svladao uz pomoć kolege.

Dvorski je pri pokušaju pljačke u ožujku 2007. u Rijeci, sa samo 21 godinu, ubio troje ljudi - Đanija (42) i Benita (75) Vukošu te 29-godišnju Đanijevu djevojku Mirjam Švaljek.

Kako bi prikrio dokaze nakon toga je zapalio stan, a iako mu zbroj kazni za sva nedjela prelazi 100 godina služi maksimalnih 40.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!