Trostruko ubojstvo i samoubojstvo u Sukošanu

06.01.2019.

14:58

Autor: V.Š./B.S.LJ./D.M./HRT

default error photo
Muškarac (62 godine) jutros je usmrtio u obiteljskoj kući u Sukošanu svoju tri godine stariju sestru, njezina 37-godišnjeg sina i još jednu stariju žensku osobu.
Zadarska policija potvrdila je da se u Sukošanu dogodilo trostruko ubojstvo. Muškarac (63 godine) jutros je usmrtio u obiteljskoj kući svoju  65-godišnju sestru, njezina 38-godišnjeg sina, svog nećaka te 82-godišnju ženu. 

Po svemu sudeći ubojstvo je počinjeno rano jutros, međutim policija je dojavu dobila negdje oko 13 sati. Tijekom poslijepodneva dojavljeno je da je pronađen i muškarac. Neslužbeno, pronađen je u kućici izvan Sukošana koja se nalazila na pustom polju. Samoubojstvo je počinio vješanjem, doznaje se neslužbeno.

Iako očevid još uvijek traje, ne zna se koji je bio okidač za ovaj strašan zločin. Prema pričama mještana imali su imovinsko-pravne razmirice.Mještani kažu da je 63-godišnjak oko podneva nazvao susjeda te mu rekao da obavijesti policiju o tome što je učinio.

Službenu izjavu dala je i zadarska policija, koja je dojavu o ubojstvima primila u 12.56 sati. Tada su pronašli tri tijela s tragovima nasilne smrti.Susjedi su u šoku.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!