13:58 / 27.04.2019.

Autor: D.M./HRT/Hina

Tuča u Karlovcu i Ogulinu

-

-

Foto: - / -

Na velikom području Karlovačke županije padala je tuča praćena grmljavinom, ali dojava o šteti nema, doznaje se u meteorološkim postajama u Karlovcu i Ogulinu.
Na velikom području Karlovačke županije padala je tuča praćena grmljavinom, ali dojava o šteti nema, doznaje se u meteorološkim postajama u Karlovcu i Ogulinu.

Grad Ogulin i okolicu nakon 11 sati pogodilo je jako nevrijeme s tučom. Tuča veličine lješnjaka padala je gotovo pola sata i posve zabijelila ulice grada podno Kleka. Temperatura zraka u Ogulinu u 7 sati bila je 12,4, a u 11 sati 17,5 Celzijevih stupnjeva. Zatim je naglo pala na 8,5 stupnjeva.- Nevrijeme je došlo sa sjevera između 11 i 12 sati i kretalo se prema jugu te je donijelo tuču, s tim da je tuča bila u veličini zrna graška do lješnjaka i nije padala velikom silinom, rekao je Hini meteorološki motritelj iz Ogulina Viktorio Slišković i ustvrdio da nema veće štete.

Zahladnjelo je i u Karlovcu, a motritelj Zoran Lasić kaže da u tom gradu i oko njega tuča nije bila intenzivna, da je padala uglavnom uz pljusak te da nije bila veća od zrna graška.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!