Tučnjava Dubrovčana i Slavonaca počela zbog kajaka

01.08.2019.

11:41

Autor: M.J./HRT

Foto: Ivana Brailo Drnas/HRT

Foto: Ivana Brailo Drnas/HRT

Foto: - / HRT

Kasno sinoć došlo je do fizičkog obračuna petorice muškaraca. Jednoj osobi slomljeni su zubi i rasječeno čelo, a drugoj je ruka razrezana do kosti.
Pet muškaraca sukobilo se sinoć oko 21 sat u Dubrovniku, ispred restorana u Pilama. Prema neslužbenim informacijama, okršaju trojice Dubrovčana, djelatnika restorana, i dvojice sezonskih radnika iz Slavonije, zaposlenih u agenciji za iznajmljivanje kajaka.

Trojica Dubrovčana su privedena, a istraga je u tijeku. Jedan od nasilnika je navodno poznat policiji. Prema neslužbenim informacijana, obračunu je prethodila svađa zbog kajaka koje koncesionar odlaže u blizini restorana.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

- Utvrđeno je da su se sukobili s jedne strane trojica mladića iz Dubrovnika, s druge dvojica iz Slavonskog Broda. Pritom je jedan zadobio lake tjelesne ozljede, drugi teže tjelesne ozljede. Danas traje kriminalističko istraživanje, po okončanju znat ćemo više detalja o tom događaju, podnijet ćemo adekvatne prijave, kazala je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić. 

 

Dvojici sezonskih radnika pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Dubrovnik. Jednom od njih slomljeni su zubi i rasječeno čelo, a drugome je razrezana ruka do kosti. Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić potvrdio je kako je jedna osoba s ozljedama glave primljena u bolnicu, ali je u četvrtak ujutro na vlastiti zahtjev otpuštena kući.

Gosti restorana, koji je prikazan na fotografiji, a koji su se u tim trenucima našli na mjestu događaja, zgroženi su viđenim.

-

-

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!