12:18 / 23.09.2018.

Autor: S.S./M.M./HRT

Turističko vođenje putem mobilne aplikacije

-

-

Foto: - / -

U osječkoj start up tvrtki prije tri godine nastala je mobilna aplikacija Pointers Travel koja na jednome mjestu sadržava sve što jednom turistu treba.
U osječkoj start up tvrtki prije tri godine nastala je mobilna aplikacija Pointers Travel koja na jednome mjestu sadržava sve što jednom turistu treba, bilo da je riječ o istraživanju budućeg putovanja ili upoznavanju mjesta tijekom razgledavanja.

Besplatna je to aplikacija, namijenjena svakome tko unaprijed želi otkriti što ga u Hrvatskoj očekuje ili želi osobnog turističkog vodiča.

U njoj se nalaze različite kategorije i turist može izabrati ono što ga zanima – od plaža, restorana, kulturnih znamenitosti…

Tu su i svi važni podaci u tekstualnom obliku - radnim vremenima, povijesnim činjenicama, pristupačnosti, sve ono što putniku namjerniku treba da bi potpuno doživio mjesto u koje će putovati, i to na četiri jezika.

U Pointeresu je obrađeno više od 80% hrvatske obale, a do ljeta 2020. žele pokriti i u virtualni svijet smjestiti ljepote cijele Hrvatsku.

Neke od sadržaja Pointers Travela  do sada je vidjelo više od 6 milijuna ljudi diljem svijeta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!