13:09 / 11.09.2019.

Autor: M.Š./HRT

Turudić oslobođen krivnje za prometni prekršaj

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Virovitici u Ulici Zbora narodne garde policija je kamerom snimila automobil u vlasništvu leasing kuće, a koji stoji na njegovo ime, i koji je vozio brže od ograničenja.
Ivan Turudić, predsjednik Županijskog suda u Zagrebu, oslobođen je, pravomoćno, krivnje zbog koje su ga optužili virovitički policajci početkom godine. 
Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!
U Virovitici u Ulici Zbora narodne garde policija je kamerom snimila automobil u vlasništvu leasing kuće, a koji stoji na njegovo ime, i koji je vozio brže od ograničenja.

Prema prekršajnom nalogu, Ivan Turudić, kao osoba kojoj je vozilo povjereno, nakon utvrđenog prometnog prekršaja utvrđenog 20. listopada 2018. u 12.49 sati u Ulici Zbora narodne garde u Virovitici, tvrdila je policija, nije dostavio vjerodostojne podatke o počinitelju prometnog prekršaja, premda je bio policijskim dopisom obaviješten i dužan dostaviti.

Nakon provedenog postupka, sudac Prekršajnog odjela Općinskog suda u Virovitici Petar Bajan Turudića je oslobodio krivnje uz obrazloženje kako nema dokaza da je poznati sudac prekršaj za koji je okrivljen doista učinio.

- Ne mogu Vam ništa trenutačno reći jer nisam dobio nikakvo rješenje. Ne znam ni kako sam prošao, rekao je Turudić za podravski.hr, a na njihov komentar da je oslobođen rekao je: Sjajno.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!