19:58 / 15.01.2022.

Autor: HRT/Dnevnik/IMS

U Beogradu već 16. dan traje potraga za nestalim Matejom Perišem

U Beogradu već 16. dan traje potraga za nestalim Matejom Perišem

U Beogradu već 16. dan traje potraga za nestalim Matejom Perišem

Foto: HRT / HTV

U Beogradu već 16. dan traje potraga za nestalim Matejom Perišem. Iako su nade za sretan završetak svakim danom sve manje, one ipak postoje. Nenad Periš je i dalje u Beogradu i ne gubi nadu. 

- Sreo sam kolegicu od Matejevog prijatelja u blizini policijske Uprave beogradske, rekla je da nije razgovarala s njim, ali da joj je poslao poruku u kojoj piše "Gdje si?". Ona je bila utučena, samo mi je rekla da nije razgovarala s njim. Poslije kad ga je pokušala dobiti, telefon je bio isključen.

Poznavala je, kaže, Mateja i kako se bavi nautičkim turizmom kao i Matej, bili su u kontaktu, ona je sestra od Matejevog prijatelja, a i mama je bila učiteljica od 1. do 4. razreda. 

Nažalost nema novih informacija, dodaje.

- Bio sam s čelnim ljudima MUP-a Srbije i jučer su mi ponovili da neće odustati od potrage i ja im na tome zahvaljujem.  prošli smo dio za koji se sumnja da bi eventualno mogao biti Matej, odnosno gdje je zabilježen zadnji signal mobitela. Vidio sam angažiranost policije, međutim, taj dio je naplavljen tako da je teško doći do kopna, svaki predmet se mora maknuti.

Na pitanje da će Matejevi prijatelji ponovno biti ispitani, kaže da policija zna najbolji način, i imaju svoje protokole.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!