09:30 / 15.09.2020.

Autor: M.M./HRT

U Bjelovaru zaraženo dvoje srednjoškolaca, u samoizolaciji dva razreda i 16 profesora

Ilustracija (Marko Lukunic/PIXSELL)

Ilustracija (Marko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije jedna je novooboljela osoba od koronavirusa, a riječ je osobi s područja grada Bjelovara.
Na području Bjelovarsko-bilogorske županije jedna je novooboljela osoba od koronavirusa, a riječ je osobi s područja grada Bjelovara.

Novooboljela osoba pohađala je nastavu u Gimnaziji Bjelovar i sukladno epidemiološkim mjerama jedan cijeli razred stavljen je u samoizolaciju te 13 profesora bjelovarske Gimnazije.

Također, jedna učenica s prebivalištem u Virovitičko-podravskoj županiji, a koja pohađa bjelovarsku Medicinsku školu oboljela je od COVIDA 19 te je uslijed toga nadležna epidemiološka služba naše županije jedan razred Medicinske škole Bjelovar i tri profesora stavila u samoizolaciju.

Ukupno je trenutno aktivno 74 potvrđena slučaja zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije, jer u posljednja 24 sata 9 osoba se oporavilo i skinuto je s evidencije oboljelih.

Trenutno se u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze 484 osobe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!