10:30 / 14.09.2020.

Autor: M.M./HRT

U Brodsko-posavskoj županiji 15 novooboljelih

Ilustracija (Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Ilustracija (Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije evidentirano je 15 novih slučajeva zaraze virusom
U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije evidentirano je 15 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina): grad Slavonski Brod (12), općina Bebrina (2) i općina Vrpolje (1).

- Koronavirus - iz minute u minutu  

Među njima je i učiteljica razredne nastave zbog čega je jedan razred od danas u samoizolaciji te će se nastavni program održavati online.

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 531, dok je broj aktivnih slučajeva 118 (13 aktivnih osoba više nego prethodni dan).

Hospitalizirano je 9 osoba, ali nijedna od njih nije na respiratoru.

Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze 553 osobe (60 osoba više nego prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!