14:01 / 19.06.2018.

Autor: M.M./S.M./HRT

U Čepinu preminuo treći stradali radnik prilikom čišćenja kanalizacije

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Tri ozlijeđene osobe su odvezene u KBC Osijek, od kojih je jedan predvečer umro.
Umro je i treći radnik stradao u utorak u nesreći tijekom čišćenja kanalizacije u Čepinu kod Osijeka, potvrdio je zamjenik ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Osijek (KBCO) Vlatko Kopić koji je rekao da su se liječnici od dolaska ozlijeđenoga borili za njegov život, ali nažalost nisu uspjeli.

Kako je rekao Kopić učinjeno je sve što se moglo, ali nažalost stradali radnik je umro. Na pitanje li je riječ o djelatniku čepinske komunalne tvrtke Urednost ili osječkog Vodovoda, jer su radili timovi iz tih dviju tvrtki, Kopić je rekao da se radi o radniku osječkog Vodovoda.

Oko 11 sati u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke u Čepinu tijekom radova na kanalizaciji dogodila se nesreća u kojoj su poginula dvojica radnika - jedan iz osječke tvrtke Vodovod i  drugi iz čepinske komunalne tvrtke Urednost.

Tri ozlijeđene osobe su odvezene u KBC Osijek, od kojih je jedan predvečer umro.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!