U Čepinu sutra dan žalosti - kako se tragedija mogla dogoditi?

20.06.2018.

19:34

Autor: D.M./HRT

-

-

Foto: - / -

Zdravstveno stanje četvrtog teško ozlijeđenog radnika danas je stabilno. On je van neposredne životne opasnosti.
U Čepinu još traje istraga o jučerašnjoj nesreći u kojoj su smrtno stradala trojica radnika koji su obavljali radove u kanalizacijskom otvoru. Proglašen je dan žalosti, a mnogi se pitaju - kako se takva tragedija uopće mogla dogoditi.

Zdravstveno stanje četvrtog teško ozlijeđenog radnika danas je stabilno. On je van neposredne životne opasnosti. Spontano diše, više nije na respiratoru, međutim sada slijede sve potrebne mjere intenzivnog liječenja i nadzora takvog bolesnika, kaže pomoćnica ravnatelja KBC-a Osijek prof. dr. sc. Jasminka Milas Ahić.

Iz osječkog Vodovoda ističu kako je njihova ekipa izašla na intervenciju isključivo radi površinskih poslova na kanalizacijskom sustavu. No čim su vidjeli što se dogodilo, odmah su priskočili u pomoć kolegama koji su pali u kanalizacijski otvor.

Mnogo je različitih tumačenja zbog čega je sve pošlo po zlu. Zadnju riječ imat će policija, koja provodi istragu. Malo je utjehe za one koji su u jučerašnjoj nesreći izgubili najmilije, a načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac sutra je proglasio dan žalosti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!