07:58 / 11.07.2019.

Autor: HRT

U Đakovu je dan žalosti zbog ubijene socijalne radnice

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Centru za socijalnu skrb u Đakovu djelatnici jučer nisu došli na posao, a radila je samo nužna služba za hitne intervencije. Tako će biti i danas.
U Đakovu je danas dan žalosti zbog ubojstva dugogodišnje socijalne radnice Centra za socijalnu skrb Blaženke Poplašen. Njen sprovod bit će danas u 16 sati na mjesnom groblju u Selcima Đakovačkim.

- Smijenjen načelnik policije u Đakovu, postupak protiv 4 djelatnika 

U Centru za socijalnu skrb u Đakovu djelatnici jučer nisu došli na posao, a radila je samo nužna služba za hitne intervencije. Tako će biti i danas.

Po riječima ravnateljce tog centra Dubravke Petrović, svi su djelatnici još u šoku zbog ubojstva kolegice te očekuju da im njihovo ministarstvo pošalje stručni tim za psihološku pomoć.

- Osim što smo mi prestrašeni i šokirani, imamo dojam da je zbog jučerašnje tragedije u našem centru cijeli sustav nekako zastao, rekla je Petrović.

Teško ozlijeđeni pravnik đakovačkog Centra za socijalnu skrb Ivan Pavić, koji je u utorak ranjen iz vatrenog oružja u toj ustanovi, nakon operacije u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) i dalje je u teškom stanju.

Osumnjičeni Andrija Drežnjak (61) pobjegao je s mjesta zločina te je pronađen po dojavi građana u utorak uvečer, nešto poslije 20 sati, u polju između Đakova i mjesta Đakovački Selci, u blizini auto-ceste  A5.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!