U drugom krugu za gradonačelnika Sinja pripetavaju Bulj i Vidalina

25.05.2021.

16:51

Autor: Magdalena Šipić/Regionalni dnevnik/IMS/HTV/HRT

Miro Bulj i Igor Vidalina

Miro Bulj i Igor Vidalina

Foto: HTV / HRT

U drugom krugu lokalnih izbora gradonačelnika će birati i Sinjani. Snage će odmjeriti Mostov Miro Bulj i HDZ-ov Igor Vidalina.


Mostov Miro Bulj dvojbe nema. Volja Sinjana i više je nego jasna i druga utrka, pita li se njega, može početi!


- Nikad nije bila veća izlaznost, a ni bolji rezultat, prema tome, ne bojim se nikoga, jedino komu ću odgovarati i polagati račune to je narod Sinja, kazao je Bulj.


No priliku za pripetavanje ne namjerava propustiti ni HDZ-ov Igor Vidalina


- Druga je utakmica, nova utakmica, počinjemo ispočetka, i evo, siguran sam da mogu pobijediti, rekao je Vidalina.


S ambicioznim, ali realnim i ostvarivim programom. 


- Sinj treba imati budućnost koja će biti vidljiva kroz mlade ljude, obitelji koje neće morati napuštati Sinj trbuhom za kruhom, nego ovdje imati odgovarajuće uvjete za rad, napredak, a posebno za odgoj i obrazovanje svoje djece. U sklopu niza programa i potpora, niza projekata, kazao je Vidalina.


Među prioritetima su svakako i promet te aglomeracija. A za Most još i učinkovitija te transparentnija gradska uprava.


- Odmah proračun, aplikacija da naši građani znaju kako se troši novac. Radna mjesta, on što sam pokrenuo 2016. i što će Sinj približiti Splitu brza je cesta Križice - Kukuzovac, do navodnjavanja polja, naglašava Bulj.


Do kružnoga gospodarstva. Posla je napretek. I tko će ga se primiti, a barem o tom spora nema, nije nevažno. 


- Recite odlučno ne lažnom populizmu i demagogiji. Zalagat ću se za civiliziran, uključiv, normalan, moderan i progresivan Sinj, a svi koji Sinju žele pomoći su dobrodošli, rekao je Vidalina.


- Moj tim je najmlađi, najsposobniji, imamo i iskustvo. Znaju ljudi tko se pojavio prije 15 dana, a tko je bio uz njih po pitanju zdravstvenih usluga, radničkih prava, to je jednostavno razlika koju oni ne mogu promijeniti, kaže Bulj.


Trenutak odluke sve je bliži. Neizvjesnosti, prema svemu sudeći, neće manjkati do samoga kraja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!